Правила & Условия за Поръчка

Ние ценим клиентите си. Вие сте на първо място за нас, защото във вас се крие причината за съществуването ни. Уверяваме ви, че може да замените или върнете всеки закупен от нас артикул в срок от 14 работни дни от получаването му.  Ако намерите каквото и да е несъответствие в получената от нас пратка, свържете се с нас на …………………. Наш оператор ще ви обясни отново всички детайли.

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Условия за покупко-продажба чрез www…………….com по смисъла за ЗЕТ:

С всяка поръчка потребителят автоматично приема нашите общи условия. Всички артикули, обявени в сайта не са търговско предложение по реда на Гражданският процесуален кодекс. С натискане на бутон ПОРЪЧКА Вие не сключвате сделка с фирмата, а само заявявате желанието си да получите артикул от нас до адрес или офис на куриерска фирма. В този смисъл с бутон ПОРЪЧКА Вие не закупувате желаният артикул, докато не заплатите за него. Фирмата не гарантира наличността на обявените в сайта ни модели. Възможен е отказ на получена заявка. При неналичност на артикул уведомяваме клиентите чрез телефонен разговор. В случай, че не можем да се свържем с клиента( не отговаря или телефонът не е коректен) поръчката се анулира. Поръчка може да се заяви отново, само след като сте се свързали с наш онлайн сътрудник. Всички обявени цени в ……………… са с включено ДДС и не включват разходите за доставка.

Сайтът не носи отговорност за възможните разлики между действителния цвят на артикула и цвета, който вие виждате на вашия монитор или телефон !

Сайтът си запазва правото да не изпраща поръчана стока на клиент, който има по-голям процент не потърсена или върната стока, отколкото взета.

Транспортните разходи, свързани с доставка, замяна и връщане на продукт дори и при рекламация се поемат ЕДИНСТВЕНО И САМО  от клиента. Всички колети с продукти изпратени към нас с транспорт за наша сметка ще бъдат отказвани и върнати на изпращача, освен ако преди това пратката не е уточнена устно или писмено с наш оператор.

………….. поема транспортни разходи само в случай на погрешно изпратен модел или размер. В такива случай клиента не заплаща нищо по подмяната на продукта.

Тук може да свалите – ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ

Внимание!

Моля внимателно прочетете тези условия, преди да използвате този уебсайт.

Тези условия обвързват всички потребители. Ако използвате сайта www……………..com се счита, че сте съгласни и приемате тези условия като се задължавате да ги спазвате.

В случай, че не сте съгласни с тези условия, моля не използвайте този уебсайт.

ПОРЪЧКА

Поръчките се приемат от сайта от 09.30 ч. до 18 ч. всеки работен ден от понеделник до петък, събота от 09.30 ч. до 14 ч. Заявките постъпили след обявеното време се обработват на следващия работен ден. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени. При липса на наличност или друга извънредна информация относно вашата поръчка ще бъдете уведомени по телефона или email, който сте предоставили при регистрацията.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка, съответно пресметната съобразно големината на доставката и адреса за доставка.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.

Липса на телефон за контакт с потребителя.

Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност – в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.


Покажи ни своята Axiome визия, като поставиш хаштаг #axiomestudio върху снимките си.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.

Пишете ни