Замяна & Връщане

ЗАМЯНА 

Доставката се поема от страна на клиента.

Процедура:
Моля, свържете се с нас на тел: 0888795578 или ни пишете на axiomestudio1@gmail.com и колегите ни ще се радват да организират замяната за вас.

Трябва да занесете пратката до най-близкия офис на SPEEDY или друг желан от вас куриер. И да я изпратите до ……………. (област Пловдив), ТЕЛЕФОН – 0888795578

Това е всичко. 

Когато получим артикула, ние ще изпратим новия артикул за вас.

Моля, опаковайте пратката с оригиналната й опаковка с цел предпазването й от замърсяване или повреждане по време на доставката до нас. 

За нас е радост да работим с вас. 

ВРЪЩАНЕ  

Доставката се поема от страна на клиента.

Процедура:
Моля, свържете се с нас на тел: 0888795578 или ни пишете на axiomestudio1@gmail.com   и колегите ни ще се радват да организират замяната за вас.

Трябва да занесете пратката до най-близкия офис на SPEEDY или друга куриерска компания по ваш избор. И да я изпратите като КУРИЕРСКА ПРАТКА  до ………… (област Пловдив), ТЕЛЕФОН – 0888795578

Това е всичко.


Сумата ви ще бъде възстановена по банков път. Такса наложен платеж ще бъде заменена с банкова такса за обработка на връщането – 1 лв.


Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на получаването й. За целта пр
oдуктът трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на продукта в съответствие с разпоредбите  на чл.55(ал.1)  от ЗЗППТ. След проверка  в  срок от 40 работни дни (по закон) се възстановява сумата на купувача или до 20 работни дни(по закон) се заменя продукта. Ние обикновено  се стараем да възстановим сумата и заменим артикула  в рамките на 5 работни дни. При несъответствие с условията, продуктът се връща на купувача, който поема всички транспортни разходи. Транспортните разходи по замяната или връщането са за сметка на купувача, освен ако не е установен дефект по артикула.

За двете процедури искаме от вас няколко неща :

1.Замяната или рекламацията да се случат в 14 дневен срок от датата на получаване на пратката.
2.Продукти подлежащи на връщане или замяна са тези, които не са преминали никаква обработка (пране, гладене, рязане и други действия нарушаващи целостта им, както и премахване на етикети)

3.Продуктът трябва да бъде върнат на адреса на фирмата като към него  трябва да бъде приложено доказателство за покупката (касова бележка, фактура) и попълнен формуляр за връщане/замяна.

4. Формуляра за връщане трябва да е коректно и четливо попълнен.

 
Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Веднага щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към вас. За съжаление, при неспазване на описаните условия, искането  за рекламация няма да бъде разгледано. 

За съжаление, артикули които са произведени специално за клиента – индивидуални поръчки, допълнително производство на изчерпани артикули или артикули с променен цвят, размер, стилова корекция не подлежат на връщане. Ще получите пълната ни асистенция с допълнителната корекция на тези артикули докато те на станат подходящи за вас, но понеже те се произвеждат или коригират специално за клиентите ни не могат да бъдат върнати. 

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС; ТРЯБВА ДА ОБРАБОТИМ ПРАТКАТА ВИ ПРЕДИ ДА ПРЕДПРИЕМЕТЕ КАКВИТО И ДА Е ДЕЙСТВИЯ С НЕЯ, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НЯМА КАК ДА СМЕ ЗАПОЗНАТИ С КОНКРЕТНИТЕ ВИ ДЕТАИЛИ.

МОЛЯ, СЛЕДВАЙТЕ ТОЧНО ИЗПРАТЕНИТЕ ОТ НАС УКАЗАНИЯ, ЗА ДА МОЖЕ ДА ОСВОБОДИМ ПРАТКАТА ВИ ВЪЗМОЖНО НАЙ-БЪРЗО И ВИЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НОВИЯ АРТИКУЛ ИЛИ ЗАПЛАТЕНАТА ОТ ВАС СУМА ОБРАТНО. ДОСЕГА НЕ СМЕ ОТКАЗАЛИ ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА НИТО ЕДИН НАШ КЛИЕНТ. НАШИТЕ АДМИНИСТРАТОРИ ЩЕ СЕ РАДВАТ ДА ВИ АСИСТИРАТ.

НЕ ПРИЕМАМЕ ПРАТКИ ИЗПРАТЕНИ КАТО СТАНДАРТНИ КУРИЕРСКИ УСЛУГИ ЗА НАША СМЕТКА.


Сумата ще бъде възстановена по банков път. 

Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са повредени при транспортирането, ще бъдат върнати на клиента за негова сметка.

Затова, моля, не забравяйте старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.


Покажи ни своята Axiome визия, като поставиш хаштаг #axiomestudio върху снимките си.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.

Пишете ни